Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, požar, tri povoženja divjadi in poškodbo vozila  na parkirnem prostoru.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana.Na cesti med Križevci in Lončarovci je padel voznik mopeda in se pri tem hudo telesno poškodoval. V Moravskih Toplicah pa je kolesar trčil v peško. Odpeljana je bila v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je hudo telesno poškodovana.

S področja kriminalitete v M. Soboti obravnavana tatvina kolesa s pomožnim motorjem znamke Tomos Flexer, vlom v športne prostore ob igrišču v Bratoncih, v Šalamencih tatvina stroja za mulčanje trave, v Selu obravnavan vlom v stanovanjsko hišo in v Veržeju poškodovanje tuje stvari.

V Murski Soboti obravnavan požar, kjer je zagorelo parkirano kombinirano vozilo. Gorel je tovorni prostor in orodje v vozilu. Požar so pogasili gasilci.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je pridržan.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na pomurski avtocesti.