Sveže

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, devet kaznivih dejanj, dvajset kršitev javnega reda in miru,štiri povoženja divjadi,poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, iskali pogrešano osebo in  pridržali eno osebo.

Na področju kriminalitete na območju Gornje Radgone obravnavana tatvina v trgovini, v Vučji Gomili obravnavano poškodovanje zaščitne folije na balah sena, v Murski Soboti obravnavana tatvina moškega kolesa modro – črne barve in ženskega srebrne barve, v Lendavi obravnavano poškodovanje ograje,v M. Soboti tatvina denarnice in nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. Na Vaneči je bil v noči na 20.5.2016 odtujen delovni stroj mini bager Takeuchi 260, rdeče-bele barve, letnik 2014. Ob tem naprošamo  vse, ki bi kar koli vedeli o navednem stroju ali  opazili njegov transport  to sporočijo na tel. štev. 113 ali se oglasijo na PP M. Sobota.

Javni red in mir je bil kršen trinajstkrat na javnih krajih in sedemkrat v zasebnih prostorih. Kršiteljica, ki je ob intervenciji nadaljevala s kršitvijo na javnem kraju je bila pridržana.

Na območju Sebeborec je potekala akcija iskanje pogrešane GERENČER Marte. Pogrešana je bila ob 16.15 uri najdena živa v gozdu izven naselja.

Danes med 7 in 19 uro bo na območju PP G. Radgona in PP M. Sobota potekala mednarodna tekaška prireditev 36 maraton treh src. Prireditev bo izvedena ob popolni zapori cest. Vse udeležence v prometu opozarjamo, da so strpni in dosledno upoštavjo postavljeno prometno signalizacijo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes na območju Policijske postaje Murska Sobota.