Ostalo

Preteklih 24

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti obravnavali prometno nesrečo, ki se je končala le z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru in dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo od koder je bil ukraden denar, goljufijo pri najemu poslovnega prostora, zatajitev denarja na bankomatu, poškodovanje osebnega avtomobila, tavino mobilnega aparata, onemogočanje stikov z otrokom, šest vlomov v kleti v stanovanjskem bloku in tatvino orodja.

Okrog 22.00 ure so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe na pomurski avtocesti v bližini naselja Renkovci zaustavljali osebni avtomobil tujih registrskih tablic. Vozilo se je zaustavilo na avtocesti. Iz njega pa je pobegnilo več oseb. Kljub intenzivnemu iskanju osebe niso bile izsledene. V tej zvezi prosimo vse občane, da na telefonsko številko 113 sporočijo, če bi v bližini ali okolici opazili sumljive osebe. Osebe so po vsej verjetnosti po oblačilih blatne in premočene.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.