Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, tri prometne nesreče z materialno škodo, pet kršitev javnega reda in miru, požar, šest povoženj divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete v Dolgi vasi obravnavana tatvina na bencinskem servisu, v Murski Soboti pa tatvina v trgovini in tatvina dveh koles. V Murski Soboti je bil odkrit bankovec za 100 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen. Na območju PP Gornji Petrovci pa je bil obravnavan vlom v stanovanjsko hišo.

V Filovcih obravnavan požar v kurilnici stanovanjske hiše.Požar so pogasili domači. Vzrok požara policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo na pomurski avtocesti.

Ob tem bi vse opozorili, da tudi v teh prazničnih dneh poskrbite za varnost svojega premoženja. Doma zaklepajte vrata, med odsotnostjo od doma zaprite okna in na vidnih mestih ne puščajte vrednejših predmetov.