Ostalo

Poslanec SDS, Andrej Čuš: “Med sedmimi lokacijami tudi Lendava”

Šenčur, Črni les, Celjska stara šola, Vrhnika, Logatec, Lendava in Debeli rtič, so po neuradnih a zanesljivih informacijah poslanca SDS, Andreja Čuča lokacije, kamor naj bi vlada namestila migrante. Kot je sporočil Čuš na Facebooku, je informacije pridobil iz policijskih virov.

Med tem, ko vlada glede na aktualne migracijske razmere pripravlja predloge dodatnih ukrepov, ki jih prav zdaj predstavlja članom sveta za nacionalno varnost, je poslanec SDS Andrej Čuš na Faceboku objavil zapis o sedmih novih lokacijah, kamor bo vlada, domnevno, nastanila migrante: “Iz zanesljivih policijskih virov sem izvedel, kako nam vlada laže, laž pa utrjujejo vladni propagandisti in plačanci tipa Lobnikar, Miklavčič, Čaleta in Grošelj. Vsi skupaj usklajeno nastopajo ter mininalizirajo posledice, ki jih bo imelo za Slovenijo vračanje nasilnih migrantov iz Nemčije in Avstrije. Dogovorjeni so, da jih bodo poleg Šenčurja začeli nameščati najprej v Črnem lesu, v Celjski stari šoli, na Vrhniki, v Logatcu, v Lendavi in na Debelem rtiču. To pomeni Kučanovo in Cerarjevo izdajo in uničenje Slovenije.”

objava

Generalni direktor Uprave RS za zaščito in reševanje Darko But, je ob obisku občine Lendava, 29. decembra 2015 zagotovil, da v Lendavi ne bo nastanitvenega centra za begunce in da ostajajo zmogljivosti nespremenjene.

Preberite še: Lendava: Štirje migranti pobegnili, dva so izsledili, en se je kasneje vrnil, en je (še) na begu >>