Ostalo

Pomurska avtocesta terjala krvni davek

Žal moramo tokrat poročati o prometni nesreči voznika kolesa z motorjem, ki je na Pomurski avtocesti tako nesrečno padel, da je na kraju poškodbam podlegel.
Včerajšnji zgodnji popoldan, natančneje ob 13.08 uri so bili policisti PU Maribor obveščeni o prometni nesreči IV. kategorije na avtocesti A5. “Voznik motornega kolesa se je, po prvih zbranih obvestilih sam peljal po avtocesti A5 iz smeri Lenarta proti Murski Soboti in med vožnjo padel po tleh ter na kraju nesreče umrl.” Policisti Postaje prometne policije Maribor so opravili ogled kraja prometne nesreče in o nesreči zbrali obvestila.

Po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih je bili ugotovljeno, da je voznik kolesa z motorjem bil 45-letni državljan Italije. “Vzrok prometne nesreče je bila neprilagojena hitrost, zaradi katere je voznik z motornim kolesom trčil v robnik in padel po vozišču. Posledice padca so bile za motorista tako hude, da je na kraju nesreče umrl. Dodajamo še, da je v prometni nesreči bil voznik udeležen sam,” so policisti sporočili nekoliko kasneje.

Zaradi tragičnega dogodka pa je bil zaprt predor Cenkova proti Murski Soboti.