Ostalo

Po remiju z Beltinci, trener NŠ Mure ponudil odstop

Najprej visoko izgubljeno srečanje v Lendavi proti Nafti 1903, za tem remi z ekipo iz Beltincev na domačem terenu. To je razlog, da je trener NŠ Mure, Zlatko Gabor, upravnemu odboru kluba ponudil odstop. Pa bo ga ta sprejel?

Da v Murski Soboti vre, je postalo jasno po remiju proti ekipi iz Beltincev, na domačem terenu. Pred tem so črno-beli visoko izgubili v Lendavi, rezultat srečanja je bil kar 5:2 za lendavčane, piko na i pa so postavili še Odranci, ko so z golom več premagali Rakičan. S tem je murskosoboška NŠ Mura padla na tretje mesto prvenstvene lestvice, kar pa je daleč od napovedanih zmag trenerja Zlatka Gabora.

“Predsedniku Kuzmiču ponujam svoj odstop. Ne vidim več razloga … Ne morem reči, da sem kriv jaz, da so krivi igralci, vendar nekaj moremo spremeniti. Odločitev mora sprejeti vodstvo kluba, določeni igralci pa so me zares razočarali,” je dejal trener črno-belih po srečanju z Beltinci, Zlatko Gabor. “Za gol moraš imeti željo, voljo. Mura bo šla v 2. ligo 100-odstotno, če bom tukaj jaz, ali pa kdo drug. Meni je žal te publike, teh navijačev, ki navijajo 90-minut, igralci pa se na igrišču obnašajo kot primadone. Smo v psihološkem krču, igralci so pod pritiskom, ampak glejte, nihče v klubu ne dela pritiska. Sami si ga ustvarjajo,” je bil oster Gabor.

Kaj se bo zgodilo sedaj, je odvisno od vodstva črno-belih. Na potezi je uprava kluba, ki odstop Gaborja lahko sprejme ali ne.