Ostalo

Nafta 1903 jutri proti Zarici iz Kranja

Jutrišnji popoldan bo znova rezerviran za nogomet. Danes in jutri se namreč igra 6. krog drugoligaškega nogometnega tekmovanja. Lendavska Nafta 1903 se jutri odpravlja v Kranj, kjer se bo ob pol petih popoldan pomerila proti Zarici.
Danes in jutri bodo ponovno na sporedu tekmovanja v drugi slovenski nogometni ligi. Odigran bo namreč šesti krog atraktivnega drugoligaškega nogometnega prvenstva, mi pa bomo osredotočeni na jutrišnje srečanje med Zarico iz Kranja in lendavsko Nafto 1903. Pri tem seveda naj omenimo še, da si bo srečanje moč ogledati v neposrednem prenosu tudi na našem spletnem portalu.

Zarica Kranj se trenutno nahaja na 12. mestu drugoligaške nogometne lestvice in je na minulem srečanju v svoj nogometni hram odnesla 3 točke, ko je v gosteh premagala ekipo Rogaške. Zarica je bila minuli krog tudi edina ekipa, ki je zmagala v gosteh. Ekipa kaznovanih igralcev nima, kar pomeni, da se bodo lendavski Nafti 1903 zoperstavili s popolno postavo.

Nekoliko drugače je pri Nafti 1903. Pravice nastopa na jutrišnjem srečanju, zaradi podeljenih rdečih kartonov na minulem obračunu proti Muri nimata Leon Leuštek in Žiga Živko. A če bo lendavsko moštvo igralo tako srčno kot na minulem srečanju v Lendavi, se nam za nove tri točke ni potrebno bati. A da ne prejudiciramo rezultata; ta bo znan šele po končanem srečanju.

Jutrišnje srečanje bo sodil Boris Tošeski, njegov prvi pomočnik bo Alen Salkić, drugi pomočnik Nejc Brezovar, delegat na srečanju pa bo Stanislav Glažar.