Sveže

Nafta 1903 jutri proti Rogaški pod reflektorji

V Lendavskem športnem parku bodo jutri znova zasvetili reflektorji. Nafta 1903 se bo namreč na domačem terenu pomerila proti ekipi Rogaške in znova lovila tri točke za obstanek na drugem mestu prvenstvene tabele. Srečanje bo na sporedu ob 19.00 uri.
Pod lendavskimi goricami bodo jutri znova zasvetili reflektorji, saj se bo Nafta 1903 v 25. krogu 2. slovenske nogometne lige pomerila proti gostom iz Rogaške. Tudi jutrišnja tekma bo pomembna, saj bodo modro-beli znova lovili pomembne točke v boju za obstanek na drugem mestu prvenstvene lestvice. Tretjeuvrščena Drava je namreč Nafti 1903 še vedno tik za petami, ekipi pa loči zgolj točka prednosti Lendavčanov.

Jutrišnji nasprotnik Lendavčanov se trenutno nahaja na 13. mestu prvenstvene tabele, tik nad kranjsko Zarico. V jesenskem delu prvenstva sta se ekipi pomerili v Rogaški Slatini, to je bilo v 10. krogu prvenstva, Nafta 1903 pa je takrat domače premagala z golom Vinka Vedrana in sicer z 0:1. Že sicer pa gostujoča ekipa v Lendavo prihaja precej oslabljena, saj gostujoči trener Ibrahim Neskić ne bo mogel računati na kar tri nogometaše. To so Tilen Ahec, Denis Mraz in Alen Neskič. Vsi so kaznovani zaradi zbirke rumenih kartonov.

Nafta 1903 tokrat nima kaznovanih igralcev in bo nastopila v popolni postavi. Najboljši strelec lige, Marko Roginić bo tako jutri znova imel priložnost prednost pred drugim zasledovalcem Lukom Bobičancem še povišati. V vlogi glavnega sodnika bo jutri Asmir Sagrković, pomočnika ob bokih pa bosta Mitja Podobnik in Helena Buh. Delegat na srečanju bo Silvester Tkalčič. Vodstvo modro-belih vas jutri ponovno vabi, da v čim večjem številu podprete varovance Franca Fridla.

Povzetek minulega srečanja med Ilirijo 1919 in Nafto 1903