Sveže

Nafta 1903 jutri proti Dobu

Četa Franca Fridla se bo jutrišnjo soboto odpravila na gostovanje v Dob. Tam se bo pomerila proti ekipi Roltek Dob in bo ponovno skušala vknjižiti tri točke.
Nafta 1903 se je po porazu Tabora, ki je po rezultatskem preobratu v minulem krogu klonil v Dobu, vrnila na vrh ligaške razpredelnice. Lendavčani so po treh zaporednih remijih z 2:0 ugnali Slatinčane, a imajo, spomnimo, kar dve srečanji več od svojih tekmecev, ekipe AŠK Bravo, ki trenutno kraljuje na drugem mestu prvenstvene razpredelnice.

Vodilna ekipa lendavske Nafte 1903 se prihajajočo soboto odpravlja na eno izmed zahtevnejših gostovanj k Roltek Dobu. Dobljani v zadnjih štirih srečanjih ne poznajo poraza, nazadnje pa so doma na kolena spravili sežanski Tabor z 2:1. Gostitelji trenutno zasedajo šesto mesto na prvenstveni lestvici in imajo za Lendavčani le tri točke zaostanka.

Zagotovo bo najnevarnejše orožje v domačem taboru napadalec Gaber Petric, ki je s petimi zadetki vodilni strelec svoje ekipe. Lendavčani so po treh zaporednih remijih, pretekli vikend končno vknjižili tri točke s čemer so se zavihteli na prvo mesto lestvice, kjer želijo po gostovanju v Dobu tudi ostati. Varovanci Franca Fridla si zagotovo želijo na težkem gostovanju ostati neporaženi. V lanskem srečanju v Dobu so se zmage z 1:0 veselili domačini. Lahko tudi tokrat zagodejo Lendavčanom?

Na srečanju tudi tokrat ne bo mogel igrati zaradi rumenih kartonov kaznovani Dino Cvrtila. Spomnimo se prejšnjega srečanja: Po natančnem predložku z desne strani igrišča je mrežo Rogaške načel zadnji novinec v lendavski obrambi Igor Prahić. Zmaga je bila potrjena v 84. minuti, ko je Alen Ploj kaznoval napako gostov, prestregel podajo Čučka in matiral Filipa Lojena.