Ostalo

Moški pod vodo murskosoboškega ribnika, požar na stanovanjski hiši in požar na vozilih

Minuli vikend so policisti imeli ponovno polne roke dela s tremi dogodki. Pod vodo murskosoboškega ribnika v tamkajšnjem parku je bil moški, obravnavan je bil požar na stanovanjski hiši ter požar na osebnem in tovornem vozilu.
Dogodek v Murski Soboti

S strani nujne medicinske pomoči Splošne bolnišnice Murska Sobota so bili policisti minuli petek ob 19.04 uri obveščeni, da so intervenirali v murskosoboškem parku, kjer naj bi v ribniku pod vodo bil najden moški in ga odpeljali v bolnišnico. Po prvih informacijah naj bi se moški v kopal v ribniku, nato se potopil in ostal pod vodo. O dogodku policisti še zbiramo obvestila, predvsem v smislu razjasnitve okoliščin in morebitne odgovornosti drugih oseb.

Požar na stanovanjski hiši

Minulo nedeljo okrog 14. ure je prišlo do požara na strehi stanovanjske hiše v Bakovcih. Zgorelo je ostrešje nad pomožnim objektom, v požaru je bil poškodovan tudi osebni avtomobil. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do požara najverjetneje prišlo zaradi napake v električni inštalaciji. Nastalo je za okrog 20.000 evrov škode.

Požar na tovornem in osebnem vozilu

Minuli petek okrog 22. ure je v Petanjcih prišlo do požara na tovornem vozilu znamke Citroen zaradi pregretja hladilne naprave. Nastalo je za okrog 5.000 evrov škode. Minulo soboto, okrog 14. ure pa je na Ivanjskem vrhu prišlo do požara na osebnem avtomobilu znamke Peugeot. Ugotovljeno je bilo, da je do požara prišlo verjetno zaradi napake na električni inštalaciji klimatske naprave. Nastalo je za okrog 10.000 evrov škode.