Ostalo

Lendava s kulinarično ponudbo na Celjskem sejmu

Minuli teden je v Celju potekal sejem MOS, ki se ga je že drugo leto zapored udeležila Lendava s ponudbo kulinarike in promocijo destinacije. Sejem, ki velja za največji poslovno – sejemski dogodek v Sloveniji, je med 13. in 17. septembrom obiskalo več kot 65 tisoč obiskovalcev.
“Lendavski razstavni prostor je s svojo atraktivno ponudbo in domačnostjo tudi letos pritegnil številne obiskovalce – nekateri so sejem obiskali le zato, da preverijo ponudbo Lendave. Obiskovalci so lahko vse dni okušali langoš, bograč, gibanico in vina, ki sta jih ponujala Langoš Atelier in Vinarstvo Magdič. S turistično ponudbo, jesenskimi paketi in sejemskimi popusti ter nagradami so se predstavljali Thermal Resort Lendava, Zavod za turizem in razvoj Lendava ter Turistična zveza Lendava vabi. Za vikend sta obiskovalcem svoje izdelke ponujala ponudnika domače tržnice – Katarinca naravna kozmetika in Mesnine Raduha,” so sporočili iz Zavoda za turizem in razvoj Lendava.

FOTO: ZTR

Največji poslovno – sejemski dogodek leta v Sloveniji je letos slavil 55. obletnico, na njem se je predstavilo več kot 600 razstavljavcev, v petih dneh pa ga je obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev. Ti so se lahko podrobneje seznanili z vsemi vidiki trajnostnega in digitalnega razvoja, bogato ponudbo energetskih rešitev in gradnje ter širok nabor novosti, tehnične ponudbe, opreme, pripomočkov in tradicionalne sejemske ponudbe.

FOTO: ZTR