Ostalo

Igor je umrl naravne smrti!

Pred slabim mesecem, v sredo,10. julija 2019 so pomurski policisti poročali o prometni nesreči, ki se je malo po 16. uri zgodila v naselju Dolnja Bistrica v občini Črenšovci, kjer je pri padcu s kolesom na kraju umrl 46-letni domačin Igor Ritlop. Pomurski policisti smrtno prometno nesrečo zaključili kot dogodek.
Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota je sporočila, da so z Oddelka za patologijo Splošne bolnišnice Murska Sobota bili obveščeni, da je bilo s sanitarno obdukcijo ugotovljeno, da je bil vzrok za smrt v prometni nesreči naravna smrt – infarkt. “Policisti bomo prometno nesrečo zaključili kot dogodek s poročilom na Okrožno državno tožilstvo Murska Sobota,” je še dodala Suzana Rauš.

Spomnimo, takrat je umrl Igor Ritlop, rojen 27.3.1973. Omenjeni se je okoli 16. ure s kolesom peljal od svoje hiše v smeri lokalne trgovine, ki domuje na naslovu Dolnja Bistrica 92. Kakšnih 30 metrov pred trgovino, naj bi po trditvah očividcev padel s kolesa. Takoj zatem naj bi se pobral in se odpeljal naprej proti trgovini, kjer je na dvorišču še enkrat padel s kolesa in tam obležal. Tam mu je bila nudena zdravniška pomoč, a so ga zdravstveni delavci na čelu z dežurno zdravnico ZD Lendava, Julijano Kepe Hebar, dr. med., neuspešno oživljali. Zdravnica je že takrat podala mnenje, da naj bi kolesar umrl zaradi kapi, kljub temu je odredila sanitarno obdukcijo, ki je sedaj potrdila dejanski vzrok smrti.

Glede na spremenjeno okoliščine, je na območju Policijske uprave Murska Sobota v letošnjem letu za posledicami prometnih nesreč umrla ena udeleženka, v enakem lanskem obdobju pa sta umrla dva udeleženca prometnih nesreč.