Ostalo

FOTO: Voznica izven naselja Gornja Bistrica zapeljala s cestišča, v Odrancih trčili osebni vozili

Policisti, nujna medicinska pomoč, Poklicna industrijska gasilska enota Nafte Lendava so včeraj, v dveh urah, obravnavali kar dve prometni nesreči. Prva prometna nesreča se je pripetila izven naselja Gornja Bistrica, z udeležbo enega vozila, dve vozili pa sta bili udeleženi v prometni nesreči v Odrancih.
Voznica izven naselja Gornja Bistrica zapeljala s cestišča

Policisti, nujna medicinska pomoč Zdravstvenega doma Ljutomer ter Poklicna industrijska gasilska enota Nafte Lendava so bili o prometni nesreči izven naselja Gornja Bistrica bili obveščeni ob 14:31 uri. Ob prihodu na kraj so ugotovili, da je voznica osebnega vozila na ravnem delu ceste zapeljala z vozišča ter se poškodovala. V prometni nesreči je nastala večja gmotna škoda. Gasilci Poklicne industrijske gasilske enote Nafta Lendava so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi v nesreči poškodovane osebe.

Dve uri kasneje počilo v Odrancih

Dve uri kasneje so prav tako policisti, nujna medicinska pomoč Zdravstvenega doma Lendava ter Poklicna industrijska gasilska enota Nafte Lendava bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh vozil v Odrancih, natančneje, na križišču Odranci – Trnje – Črenšovci – Gomilica. Po neuradnih a zanesljivih informacijah se je prometna nesreča pripetila zaradi odvzema prednosti enega izmed voznikov. Gasilci Poklicne industrijske gasilske enote Nafte Lendava so prometno in požarno zavarovali kraj nesreče ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi v nesreči poškodovane osebe.

Fotografije: PIGE Nafta Lendava