Sveže

FOTO: V Gledališki in koncetni dvorani so podarili glasbo, ples in nasmeh

V Gledališki in koncertni dvorani v Lendavi se je včerajšnji večer odvila dobrodelna prireditev “Podarjamo glasbo, ples in nasmeh.” Na prireditvi je nastopilo okrog 150 otrok, ki so zbranim pričarali prijeten večer. Cilj prireditve je zbiranje sredstev za šolske sklade, ki bodo namenjena financiranju šolskih dejavnosti ter pomoči socialno ogroženim družinam pri plačilu šolskih stroškov. Pred samo prireditvijo so odprli razstavo “Plakat miru,” prireditev pa so popestrili Prašnati.
“Veseli smo, da ste se tako številčno odzvali našemu povabilu; šole, otroci, starši in ostali gostje. Naš cilj je dosežen. Otroci so se med pripravami na prireditev veliko družili, zabavali, se nekaj novega naučili, predvsem pa razmišljali o prijateljstvu, miru, dobrodelnosti in sočutju.

Verjamemo, da je vsak od nas odšel s prireditve z občutkom zadovoljstva, da je naredil nekaj dobrega za druge, in veselja, da je bil del tega čudovitega dogodka. Naj bo ta dogodek dokaz za to, DA SE DA; povezati se v prijateljstvu in miru ter pomagati drugim. Verjamemo, da bodo zbrana sredstva porabljena za prave namene.

Lionsi in leoti vas spodbujamo k temu, da še naprej gradimo mostove prijateljstva in miru. Hvala vsem sodelujočim in mentorjem, vsem, ki ste pomagali pri organizaciji, in podpornikom, ki so prireditev podprli tudi z donacijami,” so zapisali pri Lions klubu Lendava.