Sveže

FOTO: Prevrnjen tovornjak na pomurski avtocesti močno ovira promet. Nastajajo zastoji

Na pomurski avtocesti je zaradi prometne nesreče že več ur oviran promet. Po poročanju očividcev je promet oviran zaradi prevrnjenega tovornega vozila. “Zaradi prometne nesreče je zaprta pomurska avtocesta med Svetim Jurijem ob Ščavnici in Vučjo vasjo proti Murski Soboti,” pa poroča Prometno-informacijski center.
Že skorajda 2 kilometra je dolga kolona osebnih in tovornih vozil na pomurski avtocesti, na relaciji Sveti Jurij ob Ščavnici – Vučja vas (v smeri Murske Sobote) zaradi prometne nesreče. Po poročanju očividcev na omenjeni relaciji promet ovira intervencija zaradi prevrnjenega tovornega vozila in posledično razsutega tovora. Druge podrobnosti (še) niso znane. Posredujejo gasilci in policija.

“Ob 18.39 je na avto cesti Maribor-Murska Sobota, okrog 2 kilometra pred izvozom za Vučjo vas, tovorno vozilo zapeljalo s ceste. Zaradi možnosti poškodbe rezervoarja so gasilci PGD Murska Sobota nudili gasilsko stražo pri postavitvi tovornega vozila na cesto,” pa so sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje.

FOTO: Bralec Peter Paller