Ostalo

FOTO: Poročni sejem v Nemčavcih: Prava paša za oči in pogled

V motelu Čarda v Nemčavcih pri Murski Soboti so se letos ponovno odločili pripraviti poročni sejem oziroma predstavitev sanjske poroke. Dogodek se je odvijal v prenovljeni dvorani motela Čarda.
Organizator se je za organizacijo poročnega sejma tudi letos odločil, ker pri organizaciji poroke potrebujemo tudi zunanje sodelavce, ki vsakemu mlademu paru omogočijo lažjo in lepšo izpeljavo tega posebnega dne. Med poročno ponudbo sodi tudi seveda tudi gostinstvo. Na poročnem sejmu so vsem, ki so ga obiskali, predvsem bodočim mladoporočencem, na enem mestu ponudili vse za načrtovanje njihovega sanjskega dne, kot so denimo poročne obleke, poročni prstani, torte, šopki in podobno. Na poročnem sejmu v motelu Čarda je bila lepa priložnost za zbiranje informacij in skratka ogled vsega, kar je v trendu in kar je novega.

“Poročni sejem je bil živahen in dobro obiskan,” sta povedali vodja motela Čarda, Darja Hodnik in direktorica Nina Sever. Motel Čarda je kot organizator poročnega sejma pripravil prostor ter različna omizja s pogrinjki. Zlatarji so na ogled postavili svoje poročne prstane, fotografi pa so predstavili svoje albume, polne prelepih spominov na minule poroke, v poročnem salonu so predstavili najnovejše kreacije poročnih oblek za bodoče neveste, pri čemer na sejmu seveda ni zmanjkalo oblek tudi za ženina.

Cvetličarji so razstavili cvetlične dekoracije in balonske okrasitve, na voljo pa je bila tudi degustacija okusov poročnih tort in peciva slaščičarjev. Brbončice so na sejmu razvajali z vinsko degustacijo, prisotna pa je bila tudi plesna šola Devžej za učenje prvega poročnega plesa. Na voljo so bile kozmetične storitve, pri čemer so obiskovalke na sejmu poskusno tudi naličili in jim svetovali pri poročni manikuri in pedikuri.

Prisotni so bili tudi ponudniki za najem šotorov, ozvočenja, video snemanj in ostalega, kar sodi na poroko. Na poročnem sejmu so vsi ponudniki odgovarjali in svetovali glede na vprašanja s področja organizacije porok. Pripravili so tudi razne popuste in nagradne igre.