Ostalo

FOTO: Izenačeno v Pince-Marofu

V 16. krogu Medobčinske nogometne lige sta se v vetrovnem a hkrati sončnem dopoldnevu na nogometnem igrišču v Pince-Marofu udarila domača ekipa ter gosti iz Kobilja. Srečanje se je zaključilo z remijem, publika pa je v vsakem delu videla po en zadetek.
Včerajšnji dopoldan je bil kot nalašč za nogomet, a je nekaj grenkega priokusa dodal veter, ki pa ni zmotil nižjeligašev pri doseganju zadetkov. Na nogometnem igrišču v Pince-Marofu se je domača ekipa pomerila proti gostom iz Kobilja, srečanje pa se je pred kakimi 60 gledalci po 90-minutah zaključilo z remijem. Gledalci so videli po en zadetek v vsakem delu srečanja.

Srečanje so bolje pričeli domači, ki so že od prve minute dobro pritiskali na obrambo gostov, ki pa je venomer dobro odgovorila in navale domačih uspešno zaustavljala vse tja do 36. minute, ko je bil uspešen Simon Farič. To pa je bil tudi edini zadetek v prvem delu, saj je nekaj preostalih priložnosti in polpriložnosti ostalo nerealiziranih, vnovič zavoljo dobre organizacije gostujoče obrambe.

Se pa je celotna slika nekoliko spremenila v drugem delu, ko so bistveno nevarnejši postali gosti. Igra domačih je nekoliko padla, pojavilo se je nekaj težav v organizaciji, kar je, pričakovano, bilo kaznovano v 65. minuti. Takrat je okroglo usnje za hrbet domačemu vratarju Edvardu Krznarju spravil Manuel Horvat. Rezultat se do zaključka srečanja ni spremenil, kljub priložnostim na obeh straneh.

Graničar – Kobilje 1:1 (1:0)

Gledalcev 60, sodniki: Gönc Ludvik, Koren Jožef in Žižek Janez. Delegat: Hozjan Avgust
Strelci: Graničar: 1:0 Farič Simon (36′). Kobilje: 1:1 Horvat Manuel (65′).

Preostali rezultati 16. kroga:

  • Panonija Malibu GA-KA – Hungarikum Olimpija 1:2
  • Nedelica – Nafta veterani 1:0
  • Mostje – Čentiba 1:6

FOTO: Beat Turk