Sveže

Edinstvene vodne masaže v Termah Lendava!

Vabljeni na edinstveno vodno masažo v Terme Lendava, ki se je do sedaj izvajala izključno v resortu Retreat Spa Blue Lagoon na Islandiji.
Licencirana maserka, izvajalka omenjenih masaž, sedaj prihaja v Lendavo, da vas popelje v stanje popolne sproščenosti in neverjetno dobrega počutja. Vodna masaža je edinstvena relaksacijska tehnika, kjer se prepletata dve pomembni komponenti- topla voda in izkušeni dotik maserja. “V mesecu decembru so se vodne masaže promocijsko izvedle za goste našega hotela, ki so bili nad doživetjem več kot navdušeni,” so sporočili.

Program zajema polurne in enourne masaže v zimsko-letnem bazenu Term Lendava z blagodejno parafinsko termalno vodo, na podlogi za jogo, stranka je pokrita s pokrivalom, da je zaščitena pred vremenskimi vplivi. V ceno vodne masaže je zajeto tudi 3-urno kopanje v naših bazenih. 

“Za popolno sprostitev ni potrebno na Islandijo, to edinstveno masažo lahko doživite v naših termah in to po ugodnih cenah. Veselimo se druženja z vami, predvsem pa nas navdušuje, da lahko z vami delimo to čudovito transcedentalno masažno tehniko,” so še sporočili iz Term Lendava. 

Vodna masaža je lahko idealno darilo ob prihajajočem dnevu žena ali ob posebni priložnosti. Darilni bon lahko kupite na recepciji termalnega kopališča Term Lendava.

Termini: ob petkih in sobotah med 12. in 20. uro

Rezervacija termina:

Kopališče in wellness Terme Lendava
02 577 44 60
kopalisce@wellnessresortlendava.com

Oglasno sporočilo