Ostalo

Daihen Varstroj tudi letos na številne sejme

Lendavski Daihen Varstroj se bo tudi letošnje leto predstavil na številnih sejmih. Že konec januarja se bo to lendavsko podjetje predstavilo na sejmu v Celju, predstavili pa se bodo še vsaj na štirih sejmih.

Lendavsko podjetje Daihen Varstroj bo, tako kot tudi minula leta, sodelovalo na številnih sejmih tako doma, kakor tudi onkraj meje. Že lansko leto je podjetje na sejmih predstavljalo svoje najnovejše in najsodobnejše rešitve s področja robotskega varjenja in varjenja, nič drugače pa ne bo letos, ko se bodo predstavljali v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

Prvi sejem, ki se ga bo udeležil lendavski Daihen Varstroj bo vsakoletni sejem IFAM, ki se odvija v Celju. Daihen Varstroj je že sicer stalni razstavljalec na sejmih v Celju, ki pri nas veljajo za praktično najbolj obiskane. Sejem IFAM sicer vsako leto privabi ključna podjetja s področja industrijske avtomatizacije, robotike, mehatronike in elektronike.

Že v začetku aprila bo Daihen Varstroj svoje izdelke in inovativne rešitve predstavljal na industrijskem sejmu varjenja in rezanja, ki se bo prav tako odvijal v Celju, za tem pa se bo kot razstavljalec v sredini meseca maja predstavljal na sejmu v madžarski prestolnici, Budimpešti. Za tem še isti mesec sledi sejem Tehnike v najpomembnejši izvoznici, Srbiji. Sejem se odvija v Beogradu, letos pa se bo odvil že kar enainšestdesetič.

Kot zadnji (zaenkrat) navedeni sejem za Daihen Varstroj je Industrijski forum inovacij, razvoja in tehnologije v Portorožu. Ta se bo začel v začetku junija in velja za najpomembnejši strokovni dogodek slovenske industrije. Na forum se bodo, tako kot v prejšnjih letih, odvijale predstavitve strokovnih prispevkov, na ogled pa bo tudi strokovna razstava.