Sveže

Carthago Odranci: Donacija nadstreška tamkajšnjemu vrtcu

Pred dnevi so v vrtcu Mavrica v Odrancih prejeli nadstrešek, ki ga je izdelalo in podarilo podjetje Carthago iz Odrancev. “Verjamemo, da ga bomo v vročih dneh s pridom uporabljali. Za novo pridobitev se podjetju iskreno zahvaljujemo,” so sporočili iz vrtca.
“Carthagovci se vedno znova radi priključimo novim akcijam, predvsem takrat, ko gre za lokalno okolje. Ponovno smo združili moči in za vrtec Mavrica donirali nov nadstrešek nad njihovim zunanjim peskovnikom,” so sporočili iz odranskega podjetja Carthago, v katerem že od leta 2008 izdelujejo visokokakovostne avtodome Carthago, vodilno evropsko znamko avtodomov prestižnega razreda.

“Naša dobrodelnost se nadaljuje v domači občini. Otrokom vrtca Mavrica Odranci smo zagotovili senco nad glavo, med tem, ko bodo v zunanjem peskovniku nastajale njihove peščene umetnine,” so še zapisali. Mladi nadobudneži so se tako pred dnevi razveselili nadstreška, katerega idejno zasnovo je pripravil sodelavec Kristjan Celec, ki je s svojo ekipo nadstrešek tudi postavil. Za postavitev točkovnih temeljev se je v akciji pridružilo podjetje Pomgrad, ki ob podjetju v Odrancih že od pomladi gradi in dela na rekonstrukciji poslovne zgradbe.

“Tisti sončni dan je bila izvrstna priložnost, da nov nadstrešek tudi uradno predamo mladim nadobudnežem. Ob predaji so na lokaciji skupaj z našo direktorico Sandro Županec in Kristjanom Celecem bili prisotni ravnateljica Ksenija Pahor, vzgojiteljice in seveda otroci, ki so novo pridobitev pozdravili z odpetima pesmicama. Mladim peščenim ustvarjalcem želimo obilo sence nad njihovimi peščenimi umetninami, naj jih ustvarjanje popelje v svet inovativnosti in ustvarjalnosti. V Carthagu bomo pa še posebej veseli, če se bo med ustvarjenimi peščenimi gradovi zapeljal tudi kakšen peščeni avtodom,” so še sporočili iz odranskega Carthaga.