Ime Pomurja in Naj glasbenik Pomurja 2016 na Pomursko-dalmatinskem večeru

Ime Pomurja in Naj glasbenik Pomurja za leto 2016 je lahko postal kdorkoli iz Pomurja, ki je v letu 2016 najbolj zaznamoval našo regij po mnenju obiskovalcev portala www.Pomurje24.si. Izbor in glasovanje je potekalo od 17. decembra 2016 do 2. januarja 2017, ko so razglasili dobitnike priznanj.

Vrhunec izbora bo kulturna gala prireditev s podelitvijo in znanimi glasbenimi gosti. Prireditev bo v soboto, 25. marca 2017 ob 19. uri, v sklopu POMURSKO-DALMATINSKEGA VEČERA, v eni izmed največjih in najlepših kulturnih dvoran v Pomurju, v Lendavi.

Nastopili bodo: Klapa Maslina, Mladi Pomurci, Marko Škugor, Tamburaši HKD Pomurje, Ivan Mezga in Geza se zeza. Na prireditvi bo podelitev priznanj za IME in NAJ GLASBENIKA POMURJA 2016.

Nominiranci v kategoriji NAJ GLASBENIK POMURJA 2016 so bili: Ethnotrip, Mladi Pomurci, Nika Zorjan, Nina Brasseur, Prekmurska godba Bakovci, Samo Budna in Vokalna skupina BeleTinke.

Nominiranci v kategoriji IME POMURJA so bili: Nina Brasseur, Miškino gledališče iz Lendave, Rokometni klub Pomurje, akrobatski pilot Peter Podlunšek, Ženski nogometni klub Pomurje Beltinci, politik Mag. Dejan Židan, judoist Adrian Gomboc, duhovnik Dejan Horvat, nogometni sodnik Robert Vukan in podjetje ROTO d.o.o..

Prodaja vstopnic: Blagajna dvorane v Lendavi in GEZA PUB Beltinci. Vstopnice lahko rezervirate tudi, da pošljete svoj kontakt na elektronski naslov Pomurje24@gmail.com.

570X300-KONCERT-POMURJE-24-2017[1]