Sveže

VIDEO: Zlata žila z novim singlom

“Javi se moje jedino” je nov singl Zlate Žile, pod katerega se je podpisal Hrvat Mario Regelja, frontman uspešne hrvaške skupine Ljubavnici. V videospotu se kot glavni lik pojavi Jutra Zorc (kandidatka za miss Slovenije, nedavno nastopila v Plestenjakovem videospotu “Roke stran”) ter člani skupine Zlata Žila.
Z zanimivim in dinamičnim videospotom, ki sledi besedilu pesmi, so Zlata Žila skušali pričarati izzive, ki spremljajo današnji moderni in hiter način življenja, med tem pa sploh ne dojamemo, kako ljubezen beži mimo nas. Številne obveznosti in stres, ki so naš vsakodnevni spremljevalec, pogosto puščajo sled in povzročajo težave v medsebojnih odnosih in seveda ljubezni. Ljubezen je vedno močnejša od vsega in zadeva vsakogar in točno to prikazuje videospot.

V veliko čast in zadovoljstvo nam je bilo sodelovati z Mariom Regeljo, ki je avtor pesmi, ki jo pošiljamo med vas. V nas je videl potencial in bil odločen, da bomo iz te pesmi naredili nekaj dobrega. Za nas je to ogromen kompliment in nekakšna potrditev, da delamo dobro in da naša glasbena pot napreduje v pravo smer. Potrudili smo se po najboljših močeh in predstavljamo vam naš izdelek,” so povedali člani Zlate Žile.

Spot za pesem “Javi se moje jedino” je bil posnet v ljubljanskem NUK-u in v italijanskem mestecu Sistiana (Portopiccolo), pod taktirko Globus Videos produkcije, režiser pa je bil Žiga Gjuro.

Zlata Žila smo:

Denis Maver (vokal)
Boris Šemen (klaviature)
Uroš Omar (kitara)
Primož Zrim (bas kitara)
An Šiplič (bobni)