Ostalo

Vikend zabave: Poleti v Lendavo – na koncert Crvene jabuke!

Zavod za turizem in razvoj Lendava ter Klub študentov Lendava pričenjata poletni program s koncertnim dogajanjem za mlade in mlade po srcu. V petek, 17. junija 2022, v Športni park Lendava prihaja skupina Zlata žila, za ogrevanje bo dodatno poskrbel nastop DJ-a. Vrhunec koncertnega dogajanja pa bo v soboto, 18. junija 2022, s predstavitvijo domače predskupine L’amour Fou in nastopom legendarne zasedbe Crvena jabuka.
Legendarni sarajevsko-zagrebški bend Crvena jabuka odkrivajo vedno nove generacije poslušalcev po celotnem območju nekdanje skupne države in širše. V 30-ih letih delovanja je skupina na 12-ih studijskih albumih posnela več kot 100 pesmi, katerih skupna rdeča nit je – ljubezen. S hiti, kot so Nekako s proljeća, Zovu nas ulice, To mi radi, Ima nešto od srca do srca, Sviđa mi se ova stvar in številnimi drugimi vas čaka odličen glasbeni večer, ki ga nikakor ne smete zamuditi.

Skupina L`amour Fou je bila ustanovljena pred desetimi leti po razpadu skupine Gnila jajca z namenom nadaljevati glasbeno ustvarjanje na slovenski pop-rock sceni. Skupina preigrava moderno pop produkcijo, vmes pa so člani pod imenom Carthago band posneli tudi nekaj avtorskih skladb. Z ustvarjanjem slednjih nadaljujejo, saj želijo kmalu dokončati svoj prvi album.

Zagotovite si svojo vstopnico!

Petek, 17. junij 2022 – vstop prost

20.00 Zlata Žila in DJ

Sobota, 18. junij 2022 – vstopnice v prodaji na www.eventim.si

20.00 L’amour Fou

22.00 Crvena jabuka

Vstopnice v predprodaji: 10 EUR, na dan koncerta: 15 EUR.