Ostalo

VIDEO: KK Lindau Lendava – KK Sistemorg Beltinci 49:69

Lendavska košarkarska ekipa je včeraj, v 5. krogu Pomurske košarkarske lige, kljub odlični borbi na parketu športne dvorane Dvojezične srednje šole Lendava, izgubila proti košarkarjem iz Beltincev. Srečanje ste si med drugim lahko ogledali tudi v neposrednem prenosu na našem spletnem portalu.
Gorazd Horvatič: “Proti odličnemu moštvu smo se domačini postavili po robu s consko obrambo, ki je gostom preprečila neovirane mete in prodore na koš, v napadu pa je pod košem kraljeval Dušan Frančič, ki je v prvi četrtini prispeval 11 točk in ob podpori ostalega dela moštva skrbel za vodstvo domačinov. Gostje so v drugi četrtini sklenili svoje vrste ter začeli igrati nekoliko hitreje in odločneje, kar se je takoj poznalo na rezultatu. Polčas so sklenili s 6 točkami prednosti.

Domači smo želeli v tretji četrtini nadaljevati igro iz prve četrtine, toda izgubljenih žog je bilo vedno več, prav toliko nezadetih košev iz bližine ter zgrešenih prostih metov. Gostje so za tem razliko še povečali, kar pa jim je v zadnji četrtini omogočilo mirnejšo in preudarnejšo igro.

S tremi meti za tri točke v zadnji četrtini so gostje le še zvišali svojo prednost in tekmo brez večjih težav rutinirano pripeljali do uspešnega konca. Žal tokrat domači nismo imeli svoj dan, igra ni stekla kot bi morala in upamo, da bomo v naslednjih tekmah uspešnejši.”

KK Lindau Lendava – KK Sistemorg Beltinci 49:69 (18:13, 11:22, 11:18, 9:15)