Ostalo

VIDEO: Domači izvajalci z dvema novima komadoma

Kot kaže, bo pomlad v našem kraju precej bogata z glasbo. Novi skladbi so predstavili domači izvajalci Péter Pál ter brata Falki & Teo. Premiera nove skladbe ter videospota Pála je bila na priljubljenem spletnem videoservisu YouTube na sporedu minuli torek, brata Falki & Teo pa sta pesem, prav tako z videospotom, predstavila minuli petek.
Falki & Teo – Želela si

Gaberčana, brata Kevin in Teo Toth, ki delujeta pod umetniškim imenom Falki & Teo, tokrat predstavljata svojo drugo avtorsko skladbo. Gre za skladbo z naslovom Želela si, ki govori o punci, ki je že od mladih let imela velike cilje v življenju, vendar je na njeni življenjski poti te cilje zavrgla ter na njih pozabila. Pesem se zaključi s pozitivno mislijo, da je, ne glede na okoliščine še čas, da uresniči vse želje ter svojo usodo zapelje na novo pot. “Glasba naju spremlja vsak dan in naju motivira tudi pri ostalih stvareh. Zato bi si srčno želela prikazati to, kar midva čutiva do latinskih ritmov, tudi slovenskim poslušalcem z glasbo, ki jo ustvarjava z velikim navdušenjem in iz dna srca,” sta že dejala novembra 2020 za naš spletni portal.

Péter Pál – Tükröd (Zrcalo)

Naslov nove skladbe, prav tako Lendavčana Pétra Pála, je Tükröd (Zrcalo). Gre za letošnji drugi videospot, ki govori o ljubezenskem trikotniku, oziroma občutkih nekoga, ki kljub spremenjenim okoliščinam še vedno misli na ljubljeno osebo. “Zanimivost spota je ples, ki je na snemanju zame bil največji, a obenem tudi najljubši izziv. Pesem je prava “za poslusat’ v avtu,” priporočam pa jo vsem, ki imajo radi pop, hip-hop ali folk glasbo, saj je v njej ob modernih glasbilih tudi violina, ki jo je zaigrala sestra, Laura Pál,” je dejal Péter.