Ostalo

V Lomanošah trčili tovorni vozili; Romun skoraj dvakrat presegel dovoljeno hitrost na Pomurki

Pomurski policisti so v minulih dneh imeli polne roke dela z voznikom tovornega vozila, ki je zaradi nepravilnega premika povzročil prometno nesrečo, na Pomurski avtocesti pred naseljem Turnišče pa so zaustavili državljana Romunije, ki je vozil skorajda dvakrat hitreje, kot mu to dovoljujejo predpisi.
Trčili tovorni vozili

Predvčerajšnjim, okrog 8.30 ure je v Lomanošah voznik tovornega vozila zaradi nepravilnega premika, pri zavijanju v levo trčil z tovorno vozilom, ki je vozilo v isti smeri in ga je že prehitevalo. V prometni nesreči je drugo tovorno vozilo odbilo v obcestni jarek. Voznik prvega tovornega vozila je bil lahko telesno poškodovan, izdan mu bo plačilni nalog.

Na pomurski avtomobilski cesti 208 km/h

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so včeraj, okrog 13.30 ure na pomurski avtocesti A5 izven naselja Gančani, iz smeri M. Sobote v smeri naselja Turnišče med izvajanjem nadzora cestnega prometa zaustavili 41-letnega državljana Romunije. Voznik osebnega avtomobila znamke Audi Q7 je vozil s hitrostjo 208 km/h, kljub temu, da je hitrost omejena na 110 km/h. Kršitelju je bila izrečena globa v višini 1200 evrov in 9 kazenskih točk.