Ostalo

V Kranjčevi ulici se hudujejo nad otroškim igriščem

Včeraj popoldan smo na naš elektronski poštni naslov prejeli elektronsko sporočilo občana iz Kranjčeve ulice, ki se huduje nad stanjem otroškega igrišča za stanovanjskim blokom. Slednji poudarja še, da so igrala nevarna.

“Že kar nekaj časa oziroma sedaj že celo let, stanovalci v bloku Kranjčeve ulice 8 nemočno opazujemo in opozarjamo na katastrofalno, da ne rečem življenjsko nevarno stanje na dvoriščni strani bloka, ki se samo slabša iz dneva v dan,” svoje elektronsko sporočilo začenja občan, ki je v skrbeh. “Otroška igrala so neuporabna ter smrtno nevarna, saj povsod “štrlijo” ostri robovi, polomljene lesene letve, zarjaveli žeblji, visoke in težke konstrukcije igral se nevarno nagibajo ter majejo in samo nemočno čakamo kdaj se bo kateri od nič hudega slutečih otrok poškodoval ali celo ubil.”

Občan poleg vsega opozarja na zamaknjene kanalizacijske jaške, o čemer je sicer že obvestil podjetje Eko-Park, kjer so se zavezali, da bodo situacijo nemudoma pregledali in odpravili pomanjkljivosti. “Na te jaške Vas opozarjamo vsako leto znova in znova, uredi se pa nič oziroma po principu “drži vodu dok majstori ne odu.” Na dvoriščni strani se ne igrajo samo otroci Kranjčeve 8, ampak celotne mestne četrti in tudi obiskovalci bližnjih lokalov,” zaključuje občan, ki je elektronsko sporočilo posredoval tudi na Stanovanjsko podjetje in občino.[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/113431614612884969612/albumid/6262731448753228209?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]