Ostalo

SD Lendava z ekipnim rekordom

Minulo soboto je v organizaciji Strelskega društva Juršinci na domačem strelišču potekal Miklavžev mini pokal, v streljanju z zračno puško z naslonom za cicibane, cicibanke, mlajše pionirje in mlajše pionirke.

Miklavževega mini pokala v Juršincih se je udeležilo 34. tekmovalcev iz 7. Strelskih društev (SD Juršinci, SD 1. Pohorski bataljon Ruše, SD Varstroj Lendava, SD Jože Kerenčič Miklavž pri Ormožu, SD Trnovska vas, SD Leskovec pri Krškem in SD Kisovec).

Posamezno je pri cicibanih prvo mesto s 176 krogi osvojil Burič Maks SD 1. poh. Bataljon, drugo mesto je osvojil Arh Gramec Žan s 173 krogi iz SD Leskovec in tretje Potrč Gal s 172 krogi iz SD 1. poh. Bataljon.

Pri cicibankah je prvo mesto z drugim najboljšim rezultatom tekmovanja 183 krogov osvojila Burič Tina SD 1. poh. Bataljon.

Ekipno so pri cicibanih prvo mesto osvojili strelci iz SD 1. poh. Bataljon s 531 krogi drugi so bili strelci SD Leskovec s 482 krogi in tretji strelci SD Jože Kerenčič iz Miklavža pri Ormožu s 319 krogi.

Posamezno je pri mlajših pionirjih osvojil prvo mesto s 179 krogi Kralj Nik iz SD Kisovec, drugo mesto je osvojil Marušič Anej SD Juršinci s 178 krogi in tretje mesto Legenič Luka SD Varstroj Lendava s 177 krogi.

Pri mlajših pionirkah je prvo mesto z najboljšim rezultatom na tekmovanju 185 krogov osvojila Skubic Nika SD Kisovec, druga je bila Zver Nina s 181 krogi in tretja Jezernik Alina s 178 krogi obe iz SD Varstroj Lendava. Ekipno so pri mlajših pionirjih prvo mesto s 537 krogi osvojili strelci SD Kisovec, drugo mesto je pripadlo ekipi SD Varstroj iz Lendave s 536 krogi in tretji so bili strelci SD Juršinci s 525 krogi.