Ostalo

Prevzemite aplikacijo Lendavainfo.com!

Z novo spletno stranjo, ki smo jo splavili v januarju, smo z željo, da bi nas bralci lahko spremljali tudi neposredno, poskrbeli za mobilno aplikacijo. S pomočjo mladega programerja, Davida Kasabjija, vam predstavljamo Lendavainfo.com mobilno aplikacijo!

Po novem vas bo le en dotik ločil od vedno svežih novic s spletnega portala Lendavainfo.com. Minuli vikend smo garali, garal je sicer mladi programer David Kasabji in nastala je mobilna aplikacija za naš spletni portal, ki vam bo spremljanje novosti še bolj poenostavila. Aplikacija je trenutno na voljo za naprave, katere poganja operacijski sistem Android, verjamemo pa, da bomo v bližnji prihodnosti lahko razveselili tudi uporabnike naprav iOS.

Aplikacijo Lendavainfo.com je posebej za naš spletni portal razvil mladi programer, David Kasabji, študent podiplomskega študija Elektrotehnike, ki se z razvijanjem Android aplikacij ukvarja tako profesionalno (za podjetje iz Avstrije), kakor tudi ljubiteljsko. Kot sam pravi, je že pred časom razmišljal o aplikaciji za naš spletni portal, ki ga sicer tudi sam rad prebira, saj študira daleč od doma in ga zanima, kaj se v domačem kraju dogaja.

Je pa David Kasabji trenutno polno zaposlen z razvojem svoje nove mobilne igre, “Lil Pepe’s Adventures,” ki je neke vrste pustolovska igra, a ker je slednja še v fazi razvoja, ima zgolj en nivo. David Kasabji sicer deluje pod imenom Sempiternal Software.

PREVZEM APLIKACIJE LENDAVAINFO >>

PREVZEM IGRE LIL PEPE`S ADVENTURES >>
FB: https://www.facebook.com/lilpepeadventures/