Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč, devet kaznivih dejanj,štiri kršitve javnega reda in miru, dva požara, dve povoženji divjadi in pridržali enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah so bili štirje udeleženci telesno poškodovani. V Križevcih pri Ljutomeru sta trčila kolesar in voznik motornega kolesa. Kolesar je utrpel hudo telesno poškodbo, sopotnica na motornem kolesu pa lahko. Lahko telesno se je poškodoval tudi kolesar, ki je padel v Krogu. V Radencih pa je v trčenju osebnih avtomobilov bila ena udeleženka prav tako lahko telesno poškodovana.

S področja kriminalitete na pomurski avtoceti obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje. Na območju M. Sobote obravnavano poškodovanje tuje stvari, dve tatvini drv, vlom, tatvina registrskih tablic in odkrit bankovec za 20 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen. Na območju Lendave obravnavana odtujitev denarja na območju G. Radgone pa ponarejanje listin.

V Andrejcih je bil obravnavan požar v naravnem okolju. V Drakovcih pa požar v garaži, kjer je zgorelo vozilo, ter več strojev in orodja. Vzrok požara in višino škode policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. En kršitelj je bil pridržan.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na celotnem območju Policijske uprave Murska Sobota.