Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, štiri prometne nesreče, štiri kršitve javnega reda in miru, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, tri primere povoženja divjadi ter prijeli tri ilegalce.

Ob 20.50 uri se je na cesti Črenšovci – Turnišče zgodila prometna nesreča s smrtnim izzidom. Voznik tovornega vozila znamke Renault Trafic izven naselja Gomilice ni vozil po desnem smernem vozišču, ampak je zapeljal na obcestno bankino ter trčil v pešca, ki je zaradi poškodb na kraju umrl. Voznik se je po trčenju s kraja odpeljal. Zoper voznika tovornega vozila sledi kazenska ovadba. zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarne vožnje v cestnem prometu in Zapustitve poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino v trgovini, gozdno tatvino, poškodovanje osebnega avtomobila in tatvino kolesa.    

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi nedovoljenega vstopa v našo državo smo obravnavali tri tujce.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Lendave.