Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dva poškodbi vozila na parkirnem prostoru in osem primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Gornji Radgoni obravnavan vlom v kletne prostore stanovanjskega bloka. Iz notranjosti je neznanec odtujil štiri aluminijasta platišča z letnimi gumami. V Murski Soboti je bilo obravnavano kaznivo dejanje zatajitve. Radgonski policisti so obravnavali moškega zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini, preprečitve uradnega dejanja uradni osebi in poškodovanja tuje stvari. Zoper osumljenega je bilo odrejeno pridržanje do privedbe k preiskovalnemu sodniku.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske uprave Murska Sobota.