Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, dve prometni nezgodi z materialno škodo in eno prometno nezgodo s telesnimi poškodbami, osem kršitev javnega reda, požar, delovno nezgodo, poškodbo osebnega avtomobila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi.

Ob 12.10 uri smo bili obveščeni, da se je v naselju Orehovski vrh voznik osebnega avtomobila zaletel v kovinsko ograjo. Pri tem se je lahko telesno poškodoval, na vozilu pa je nastalo za 5.000,00 EUR materialne škode.

S področja kriminalitete je bila v Bakovcih obravnavana tatvina kolesa, v Lendavi pa tatvina registrskih tablic in goljufija.

Ob 12.16 uri smo bili obveščeni, da je prišlo do delovne nezgode v enem izmed podjetij na območju PP Murska Sobota. Pri tem je bilo ugotovljeno, da je delavcu na obraz padel težji predmet, kar je imelo za posledico, da je utrpel hudo telesno poškodbo. Tuja krivda je izključena.

Ob 14.21 uri je prišlo do požara na gospodarskem poslopju v naselju Spodnji Ivanci. Požar so pogasili gasilci. Po prvih ugotovitvah ja nastalo za okoli 40.000,00 EUR materialne  škode. Vzrok požara policisti še ugotavljajo.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.