Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, dve prometni nesreči, dve kršitvi javnega reda in miru, eno poškodovanje vozila na parkirnem prostoru ter tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti PP Lendava obravnavali tatvino, policisti PP Gornja Radgona so v Paričjaku obravnavali poškodovanje tuje stvari, policisti PP Murska Sobota so v Beltincih obravnavali goljufijo in policisti PP IU MS so na avto cesti obravnavali tujca s ponarejeno listino.

Ob 15.49 uri smo bili obveščeni, da je izven naselja Cankova prišlo do prometne nezgode. Ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila v ostrem desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom, kar pa je imelo za posledico, da je trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. V tej zvezi je nastalo za 6000 EUR materialne škode, oba voznika in sopotnica v enem izmed avtomobilov pa so zadobili LTP. Z vozilom prve pomoči so bili prepeljani v bolnišnico Rakičan. Zaradi opravljanja ogleda kraj PN je bila cesta za ves promet zaprta do 18.00 ure.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote.