Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tegaje bilo obravnavanih sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in travniški požar.

S področja kriminalitete je bila na bencinskem servisu v Pincah obravnavana tatvina goriva. V Moravskih Toplicah je neznani storilec iz parkiranega osebnega avtomobila izvršil tatvino denarja. V Radencih in v Murski Soboti sta bili izvršeni tatvini kolesa. Obravnavani sta bili še dve poškodovanji tuje stvari in goljufija.

V Zgornjem Kocjanu je domačin za hišo kuril suho travo. Ogenj mu je ušel izpod nadzora in se je požar razširil. Pogorelo je okoli 70 arov trave. Požar so pogasili okoliški gasilci. Policisti zbirajo obvestila v zvezi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Javni redje bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju celotne policijske uprave.