Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V treh so bile tri osebe lažje telesno poškodovane. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih sedem kaznivih dejanj in sedem kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v Veržeju obravnavana tatvina moškega gorskega kolesa znamke Muddyfox. Ljutomerski policisti so obravnavali še goljufijo. Na avtocestnem počivališču je bil odkrit bankovec za 50 EUR, kateri je ponarejen. Soboški policisti so obravnavali moškega zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Izrečen mu je bil tudi ukrep prepovedi približevanja. Obravnavana so bila še tri kazniva dejanja poškodovanja tuje stvari.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli dva mopeda.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.