Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, povoženje divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in obravnavali tujca, ki je na nedovoljen način vstopil v Republiko Slovenijo.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana. V Gradišču je v trčenju voznika osebnega avtomobila in kolesarja slednji utrpel lahko telesno poškodbo. V Tešanovcih pa je voznik motornega kolesa trčil v osebni avtomobil in padel. Utrpel je hudo telesno poškodbo.

S področja kriminalitete na območju Gornje Radgone obravnavana tatvina iz športnega objekta in poškodovanje tuje stvari. Na območju Murske Sobote obravnavani dve poškodovanji tuje stvari, na območju Ljutomera pa obravnavana nevarna vožnja v cestnem prometu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Na območju Gornje Radgone obravnavan tujec, ki je na nedovoljen način vstopil v R Slovenijo. Po obravnavi vrnjen sosednjim varnostnim organom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na celotnem območju Policijske uprave Murska Sobota.