Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, osem kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

V Puconcih je voznik mopeda zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti izgubil oblast nad vozilom in padel. Pri tem je utrpel lahke telesne poškodbe. Ostale prometne nesreče so se končale le z materialno škodo.

Na področju kriminalitete je bil v Stogovcih obravnavan vlom v brunarico iz katere je neznani storilec odtujil različne pijače. V Apačah je bila obravnavana tatvina kolesa, v Murski Soboti tatvina kolesa z avtomobilske prikolice. Neznani storilec je na počivališču v Pincah iz osebnega avtomobila tujcu odtujil ročno torbico z dokumenti in denarjem.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Zoper kršitelja iz Radencev, ki se kljub opozorilom ni hotel pomiriti, je bilo odrejeno pridržanje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana dva kršitelja, enemu je bil tudi zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na avtocesti.