Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, devet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V Kramarovcih je pred kolesarko, ki se je peljala po klancu navzdol, skočil pes. Kolesarka je močno zavirala, pri tem pa padla in se lahko telesno poškodovala. V Borecih je mopedist v križišču izsili prednost voznici osebnega avtomobila, ki je pravilno pripeljala po prednostni cesti. Po trčenju je mopedist, ki je bil vinjen, padel in se pri tem lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali nasilje v družini in osumljenki izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja. V Ljutomeru sta bili s parkiranih osebnih avtomobilov ukradeni registerski tablici MS J3-791 in LJ 164-EU. V Moravskih Toplicah je bil obravnavan vlom v stanovanjsko hišo iz katere je neznani storilec odtujil manjšo vsoto denarja in nekaj hrane.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelja sta se ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes popoldan opravljali na območju PP Gornja Radgona.