Ostalo

Preteklih 24

Preteklo nedeljo so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, tujcu zasegli teleskopsko palico in štiri primere povoženja divjadi.

V naselju Markišavci je prišlo do prometne nesreče v kateri se je otrok hudo telesno poškodoval. Policisti so ugotovili, da se je otrok s kolesom peljal po pločniku in zaradi vožnje preblizu desnemu robu pločnika trčil v ograjo. Po trčenju je padel po vozišču in se pri tem hudo telesno poškodoval. Zdravi se v soboški bolnišnici.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino ročne črpalke, kaznivo dejanje Grožnje, ponarejanje listin in kaznivo dejanje s področja računalniške kriminalitete.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti dopoldan opravljali na območju PP Lendava in Ljutomer, popoldan pa na pomurski avtocesti.