Ostalo

Preteklih 24

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč v katerih sta se dve osebi telesno poškodovali, petnajst kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, šest primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V naselju Jamna je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča mopedist trčil v robnik pločnika ter padel. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval in se zdravi v soboški bolnišnici.

Na podoročju kriminalitete so obravnavali devet tatvin. Včeraj, med 17. in 18.30 uro je bil s parkirišča telovadnice pri Osnovni šoli Bogojina ukraden osebni avtomobil znamke Citroen C4 picasso, kovinsko
svetlo sive barve. Na njem so bile nameščene registrske tablice z oznako MS DS-789 Vsi, ki bi opazili navedeno vozilo, pokličite na ševilko 113. Poleg tega so obravnavali še kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer je kršiteljici bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja, poškodovanje fasade, grožnjo, poškodovanje ali uničenje javnih naprav in zatajitev.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je po intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.