Ostalo

Preteklih 24

Pomurski policisti so v preteklih 24 urah obravnavali dva primera kaznivih dejanj, požar na objektu, dve prometni nesreči, tri primere kršitve javnega reda in miru in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali vlom v poslovni prostor, en primer poškodovanja osebnega avtomobila, požar na brunarici ter tujca, ki je dan prej izvršil kaznivo dejanje omogočanja ilegalnega prehoda čez državno mejo. Policisti smo ga predali preiskovalnemu sodniku, ta pa je zanj odredil 30 dnevni preiskovalni pripor.

Na področju prometne varnosti je prišlo do dveh prometnih nesreč. V eni nesreči se je voznik lažje telesno poškodoval, druga nesreča pa se je končala le z zveriženo pločevino. En voznik, ki je vozil vozilo pod vplivom alkohola pa je bil pridržan do iztreznitve.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru, kršitelji pa so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti opravljali na območju policijske postaje Ljutomer in na pomurski avtocesti.