Ostalo

Preteklih 24

Pretekli četrtek so policisti obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, devet kršitev javnega reda, tri primere povoženja divjadi in na podlagi tiralice izsledili dve osebi ter ju privedli v zapore.

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali vlom v stanovanje, od koder je neznanec ukradel gospodinjske aparate, zabavno elektroniko ter omare. Obravnavali so še izsiljevanje v zavodu za prestajanje kazni zapora ter goljufijo prek spleta. Lendavski policisti so obravnavali tatvino okrasnih pokrovov s koles avtomobila in zasegli bankovec za 50 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen. Ljutomerski so obravnavali tatvino raznih predmetov z dvorišča podjetja in goljufijo pri spletni prodaji vozila. Radgonski pa so obravnavali tatvino dveh mobitelov iz garderobe v telovadnici osnovne šole.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.