Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, katera se je končala z materialno škodo. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih sedem kaznivih dejanj in dve kršitvi javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Rakičanu obravnavan vlom v osebni avtomobil. Neznani storilec je razbil steklo na vratih in iz vozila odnesel prometno dovoljenje. V Turnišču je neznanec vlomil v osebni avtomobil in iz vozila odnesel zvočnike. Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe so obravnavali tujca, kateri je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje. Soboški policisti so obravnavali moškega zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini in povzročitev lahke telesne poškodbe. Zoper osumljenega je odrejeno pridržanje do privedbe k preiskovalnemu sodniku. Obravnavana je bila še tatvina denarja iz denarnice in dve goljufiji.

Javni red je bil kršen 2-krat v na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.