Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj, dva požara, nesreča pri delu in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Gornji Radgoni obravnavan vlom v gostinski lokal. Neznani storilec je iz notranjosti odtujil prenosni računalnik, cigarete in denar. V Ljutomeru je neznanec vlomil v gostinski lokal iz katerega je odnesel nekaj denarja. V Bakovcih je neznanec iz parkiranega delovnega stroja ukradel več delov. Lendavski policisti so obravnavali dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari in ponarejanje listin.

Na njivi izven naselja Kobilje je verjetno zaradi napake na električni napeljavi zagorel kombajn znamke Case. Nastalo je za okoli 10.000 EUR škode. V Spodnjih Ivanjcih je zagorelo v otroški sobi stanovanjske hiše. Nastalo je za okoli 5.000 EUR škode. Vzrok požara policisti še ugotavljajo.

V Moravskih Toplicah se je pri prenosu večje steklene plošče porezal delavec. Utrpel je lažjo telesno poškodbo.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali danes čez dan na pomurski avtocesti.