Sveže

Prenovljena članska ekipa Nafte 1903 že opravila prvi trening; Poglejmo okrepitve NK Hotiza

V minulih dneh je prenovljena članska ekipa že opravila prvi skupni trening. Po tem, ko se je iz kluba nekaj igralcev poslovilo, pa jih je na drugi strani lepo število takih, ki bodo ekipo še bolj okrepili. Poglejmo …

Luka Bobičanec: “Hvala vsem za prečudovito polsezono”

Po tem, ko se je iz lendavskega nogometnega kluba poslovil Luka Bobičanec, je zvestim navijačem preko Facebooka pustil kratko sporočilo ob slovesu: “Hvala vsem za prečudovito polsezono. Škoda, da ni trajalo dlje, a kdo ve, morda se še vidimo. V čast mi je bilo biti del vsega tega, tega kluba, te družine, teh navijačev. Ko bom utegnil, bom obiskal tekme Nafte 1903. Upam, da mi odločitve ne zamerite in kot sem dejal, se še vidimo. Hvala vam! Forza Nafta!”

Od našega zadnjega poročanja, se je ekipa še nekoliko popolnila … Poglejmo

Iz NK Grad prihaja Nemanja Stošič, ki bo v obrambni vrsti.  Iz NK Ljutomer bo napadalne vrste lendavske Nafte 1903 okrepil Andrej Lotrič, iz murskosoboške Mure pa, prav tako v obrambne vrste, prihaja Leon Šeruga. Kot najodmevnejša okrepitev enajsterice je vezist in domačin Mitja Novinič, ki je s 16. leti prav iz takratne Nafte prestopil v AC Milan, za tem pa v BW Friesdorf (Nemčija), od koder tudi prihaja v Lendavo. Kot zadnja okrepitev lendavske modro-bele ekipe je Žan Horvat prihaja v Lendavo iz NK Šampion Celje. Igral je tudi za NK Celje in NK Aluminij. Žan ima prav tako prvoligaške izkušnje, saj je za NK Celje odigral tudi 238 minut.

Tudi na Hotizi z okrepitvami

Tudi NK Hotiza, ki na našem območju po novem prav tako nastopa v 3. SNL, se je okrepila. V dresu Hotižanov bodo tako po novem nastopali Nino Šprajc, ki se je poslovil od lendavske Nafte 1903 ter prav tako “naftaš” Mario Imre, domačin Boroš Staš, ki se na Hotizo vrača iz NK Polana, Marko Sobočan, ki je na Hotizo prestopil iz Avstrije, pa Čentibčan Mihael Fordan, iz ND Beltinci je prišel Tomaž Krauthaker in Luka Čalopa, ki je prestopil iz Bakovcev.