Sveže

Prenovljen hipermarket SPAR Lendava ponovno odpira svoja vrata

SPAR Slovenija je v Lendavi s svojo trgovino prisoten že 14 let. Letos so prenovili obstoječo trgovino in danes, 1. decembra, bo modernejši hipermarket svojim kupcem ponovno odprl vrata. Ob tem bodo pripravili dogodek za kupce, ki so trgovino že pošteno pogrešali.
Podjetju SPAR Slovenija je s pomočjo Obrtnega gradbenega podjetja Remont d.d. v 46 dneh uspelo prenoviti obstoječi hipermarket. Skupna investicija obnove objekta in opreme, ki jo je v celoti financiralo podjetje SPAR Slovenija, je znašala 2,3 milijona evrov. Arhitekturno zasnovo zanjo je pripravil Igor Žnidar, u.d.i.a. iz podjetja Doming d.o.o. Prenova hipermarketa SPAR Lendava je zajemala tako prenovo zunanjega dela trgovine kot posodobitev njene notranjosti. Trgovina ima novo fasado, ki jo dopolnjuje moderen lesen nadstrešek.

Hipermarket SPAR Lendava se razprostira na skupaj 1503 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo kot doslej skrbelo 26 zaposlenih. Notranjost trgovine je zasnovana v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki je postavljen v ospredje trgovine. Posebno mesto zavzema lesen kozolec, kjer so na voljo le izdelki slovenskih pridelovalcev. Na novo so urejeni tudi oddelki delikatese, svežega mesa, ribarnice, mesnih izdelkov in oddelek kruha in peciva. Na voljo je tudi ponudba alternativne prehrane ter linija izdelkov SPAR TO GO, ki je v današnjem hitrem tempu življenja zelo aktualna.

Trgovina je po novem tudi energetsko varčna, saj so dodatno izolirali njeno streho in fasado. Opremljena je z LED-razsvetljavo ter s sistemom CO2. Gre za sistem hladilne tehnike z izkoriščanjem odpadne toplote za gretje in hlajenje. Dobrodošla novost so tudi štiri ekspres blagajne, ki postajajo že stalnica v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

Trgovina v novi podobi bo kupcem odprla svoja vrata v petek, 1. decembra, že ob 8. uri. Obiskovalce bo ogrel glasbeni nastop Dua Fantasy. Predstavniki vrtca Lendava bodo prejeli donacijo podjetja Spar Slovenija. Otroke bo zabaval zajček Sparky, vsi zbrani pa se bodo lahko posladkali s torto velikanko.

Program ob otvoritvi prenovljenega hipermarketa Spar Lendava:

– glasbeni nastop Dua Fantasy
– likovne delavnice za najmlajše
– predaja donacije vrtcu Lendava
– merjenje krvnega tlaka in sladkorja
– torta velikanka
– maskota Sparky z baloni in bomboni

Naročnik oglasnega sporočila je podjetje Direct Media Komunikacije