Ostalo

Pred vrati Pomurski športni festival

Osemnajst športnih aktivnosti, animacije, napihljiva igrala in gledališka predstava za otroke. – Nastop Dunking Devils Akademije, kondicijski trening bo vodil Dejan Zavec. – V petek Gadi in Lidija Bačić, v nedeljo Alfi Nipič in Skupina Genial.
V Pomurju bomo tudi letos športno skočili v dolgo in vroče poletje. Pomurski športni festival tudi letos obeta odlične priložnosti za športno tekmovanje in koncertno zabavo.  Letos bo največji pomurski športni dogodek potekal od 26. junija do 2. julija, odvijal pa se bo v športnem parku Melinci.

Organizatorji pripravili širok nabor športnih aktivnosti

Mlajši nogometaši selekcij U7 in U11 se bodo pomerili v nogometnem turnirju, ostali pa boste lahko tekmovali v odbojki na mivki, futsalu, nogometu na milnici, sumo nogometu, človeškem namiznem nogometu, košarkarskem turnirju 3 x 3 in metanju trojk.

Moč in spretnost boste preizkusili v ameriškem gladiatorju, potekali bodo še 27. tradicionalno streljanje penalov, 27. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu na travi in veteranski nogometni turnir. Dodgeball klub Pomurje pripravlja dodgeball za osnovnošolce, Judo klub KC Tratnjek Beltinci zaključni turnir v judu, predstavljen pa bo tudi airsoft.

V petek, 30. junija, bo prvi koncertni dan. Nastopili bodo Gadi in Lidija Bačić.

V nedeljo, 2. julija, se bo festival zaključil z nastopom Alfija Nipiča in Skupino Genial.

Sobota v znamenju Dejana Zavca in Dunking Devils Akademije

Letošnja posebna atrakcija bo sobotni nastop akrobatov Dunking Devils Akademije, kondicijski trening pa bo za vse udeležence vodil Dejan Zavec. Festival bodo med tednom obiskali tudi profesionalni športniki triatlonec Denis Šketako, strelec Robert Markoja, boksar Aljaž Venko in telovadec Sašo Bertoncelj.

Za otroke Bumerang Sreče, Gledališče KuKuc in Plesna šola Zeko

Svoj program za otroke pripravlja tudi Plesna šola Zeko, za različne animacije pa bo vsak dan poskrbel še Bumerang Sreče. V nedeljo še sledi otroška predstava Gledališča KuKuc.

Program, prijave in dodatne informacije pa tudi na www.pomurskisportnifestival.si

Oglasno sporočilo