Ostalo

Pijan poškodoval tri osebne avtomobile

Minuli petek so gornjeradgonski možje v modrem imeli obilico dela zaradi pijanega voznika, ki je, kot po spisku, poškodoval več osebnih avtomobilov. Ustavili so ga šele policisti in sicer z zvočnimi in svetlobnimi signali.
Minuli petek v popoldanskem času je voznik osebnega avtomobila na parkirnem prostoru trgovskega centra v Gornji Radgoni zaradi nepravilnega premika z vozilom oplazil drug osebni avtomobil. Nato se je s kraja odpeljal do semaforiziranega križišča, kjer je zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil v zadnji del vozila voznice osebnega avtomobila, ki se je zaustavila pred semaforjem zaradi rdeče luči.

Voznik osebnega avtomobila je nato v križišču zapeljal vzvratno in z vozilom trčil še v prednji del vozila druge voznice osebnega avtomobila. Voznik vozila je potem po levi strani obvozil zaustavljena vozila in v križišču zapeljal v smeri Podgrada, kjer je bil z zvočnimi in svetlobnimi signali zaustavljen s strani policistov. Med postopkom je voznik osebnega avtomobila opravil preizkus alkoholiziranosti, kateri je pokazal 0,99 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Zoper voznika bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje v cestnem prometu.